Öğrenciler Anlattı, İl Milli Eğitim Müdürü Dinledi

Kırklareli'nin genç İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, okullarda incelemelerde bulundu. Gittiği okullarda öğrencilerle tek tek yakından ilgilenen Aşım, öğrencilerle birlikte okulu gezdi.

EĞİTİM 11.10.2017 18:20:00 0
Öğrenciler Anlattı, İl Milli Eğitim Müdürü Dinledi

BİLGİ ALDI

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, 2017-2018 yılı eğitim öğretim yılı okul ziyaretleri kapsamında Merkez İlçe Vali Faik Üstün İlkokulu ve Fen Lisesini ziyaret ederek eğitim öğretim faaliyetleri ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Okul ziyaretleri kapsamında ilk olarak Vali Faik Üstün İlkokulu’nu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım’ı okul müdürü Şadiye Karagöz karşıladı. Ardından okulun eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

ÖĞRENCİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Vali Faik Üstün İlkokulu’nu İncelemesinin ardından Fen Lisesi’ne geçen İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım okul Müdürü Nurşen Turgut ile görüşerek okulda ve okulun pansiyonunda incelemelerde bulundu. Öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etti. Ardından öğrencilerle birlikte derse giren Aşım, onlarla yakından ilgilendi. Genç İl Milli Eğitim Müdürü Aşım, okul incelemesini de öğrencilerle birlikte yaptı. Öğrencilerden okul hakkında bilgi alan Aşım, eksiklerin giderileceğini söyledi. Kırklareli dahilindeki okulları sürekli ziyaret ettiğini mevcut durumlarını görmek ve gelişmeleri yerinde tespit etmekle birlikte, başarıyı arttırmak için okulları yakından takip ettiğini kaydeden İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım; “Eğitimde aksayan yönleri gidermek bizim öncelikli işimizdir. Yaptığımız ziyaretlerle yönetici ve öğretmen arkadaşlarımızla görüşüp sorunları hakkında bilgiler aldık. Okulları dolaşıp eksiklikleri yerinde görmeye çalışarak fikir alışverişinde bulunuyoruz. Gelişimden ve değişimden haberdar olursak, çocuklarımızı geleceğe daha hazır vaziyette yetiştirmiş oluruz. İmkanlar dahilinde tüm sorunları çözmeye çalışacağız" diye konuştu. Aşım, İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak okulların ihtiyaçları noktasında her zaman destekçi olacaklarını ve sorunlara çözüm odaklı yaklaşacaklarını belirtti. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım incelemelerde bulunduğu tüm okullarda öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Haber/Hüseyin GÖKÇELİ