''Sorunsuz Bir Şekilde Başladık, Sorunsuz Şekilde Sürdürmek İstiyoruz''

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım başkanlığında Kırklareli Merkez İlçedeki okul kurum müdürlerine yönelik yenilenen öğretim programları, okulların genel durumu sorunlar ve çÃ

EĞİTİM 11.10.2017 15:04:00 0

Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım 2017-2018 eğitim öğretim yılının sorunsuz bir şekilde başladığını ve bu şekilde sürdürmek istediklerini belirtti.

GEREKLİ ÖNLEMLERİN ALINMASINI İSTEDİ

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını İl Millî Eğitim Müdürü Murat Aşım yaptı. 2017-2018 Eğitim öğretim yılına sorunsuz bir şekilde başlandığını, okul çevresinde, okul giriş ve çıkış saatlerinde, öğrencilerin taşınması sırasında alınması gereken tüm güvenlik tedbirlerinin alınması, okul maillerinin kontrol edilmesi, resmi yazıların günlük kontrolleri, öğrenci nakil işlemleri, belirli gün ve haftalar, düzenlenen yarışmalar hakkında öğretmen ve öğrencilerin bilgilendirilmesi, destekleme ve yetiştirme kurslarının önemi, okul web sitelerinin etkin bir şekilde kullanılması, projelere katılımların artırılması, okul kantinlerinin komisyonlar tarafından kontrolü, konularında gerekli önlemlerin alınmasını söyledi.

BİLGİ VERDİ

Sonrasında Yenilenen Öğretim Programları hakkında İl Millî Eğitim Şube Müdürü Harun Güven tarafından okul müdürlerine bilgi verildi. Okulların genel durumları, sorunlar ve çözüm önerileri, okulların web sayfaları, beyaz bayrak ve beslenme dostu okul projesi ile resmi yazışmalar ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinden sonra toplantı sona erdi.

Haber/Gülay Yiğit SEZEN