Kapaklı Sitespor, Marmaraereğlisi'ne Direnemedi

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 3. Hafta karşılaşmasında Kapaklı temsilcisi Kapaklı sitespor, Marmaraereğlisi Belediyespor'a konuk oldu. Kapaklı Sitespor, grubun güçlü takımlarından Marmaraereğlisi Bele

SPOR 10.10.2017 13:47:00 0
Kapaklı Sitespor, Marmaraereğlisi

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESPOR LİGDE 3. SIRAYA YÜKSELDİ

Üst üste aldığı galibiyetlerle ligde 3. Sıraya yükselen Marmaraereğlisi Belediyespor Futbol Takımı bu hafta da galibiyet serisine saha ve seyircisi önünde Kapaklı Site sporu 4-0 gibi farklı skorla yenerek devam etti. Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın da destekleriyle yükselen bir grafik sergileyen Marmaraereğlisi temsilcisi, bu haftayı da 3 puanla kapattı. Belediye Başkanı İbrahim Uyan; "Futbol takımı oyuncularımızı, teknik heyeti ve kulüp başkanı Servet Ünal bey ile emeği geçenleri tebrik ediyorum" diyerek bu haftaki oyundan ve alınan galibiyetten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

KAPAKLI SİTESPOR ÜÇÜNCÜ HAFTAYI DA PUANSIZ KAPATTI

Kapaklı temsilcisi Kapaklı Sitespor bu hafta da sahadan puansız ayrılarak, taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. 3 hafta sonunda galibiyetle tanışamayan Kapaklı temsilcisi bu hafta da Marmaraereğlisi Belediyespor’a 4-0 yenilerek, taraftarlarını üzdü. Ligde 3 haftada sadece üç gol atabilen Kapaklı Sitespor, kalesinde 9 gol gördü. Kapaklı temsilcisi ligde puansız olarak, 10. Sırada mücadelesini sürdürüyor.

Haber/Hüseyin GÖKÇELİ