Vatandaşların Kullanımına Açıldı

Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı yenileme çalışmalarının tamamlanması ile birlikte, vatandaşların kullanımına açıldı. Çerkezköy Belediye BaÅ

GÜNDEM 9.10.2017 18:04:00 0
Vatandaşların Kullanımına Açıldı

5 AY İÇERİSİNDE TAMAMLANDI

Sanayisi ile birlikte Türkiye ekonomisinin lokomotifi haline gelen Çerkezköy’de, yeni açılan fabrikaların yanı sıra, kurulan yeşil alanlarla birlikte vatandaşların eğlenceli vakit geçirebileceği alanlar kazandırmaya devam ediyor. Çerkezköy Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda yenileme çalışmalarını tamamladı. Mayıs ayı başında başlayan ve 5 aylık bir süre içerisinde modern bir görünüme kavuşturulan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaklaşık 3 bin 500 metrekarelik park alanında çalışmalarımızı tamamladık. Çalışmalar kapsamında ilk olarak park alanımızın içindeki atıl durumda olan yapıları temizledik. Akabinde yürüyüş yollarının yapımına başladık ve sert zemin çalışmalarını tamamladık. Sonrasında ise parkın aydınlatma sistemini de çalışır hale getirdik” diye konuştu.

ÇOCUK OYUN GRUPLARI OLUŞTURULDU

Park içerisine yapılan kafeterya ile genç ve orta yaş kesimin oturup sohbet edebileceği bir alan oluşturduklarını ifade eden Başkan Akay, çocuklar için de oyun alanı ve oturma duvarının yapıldığını belirtti. Akay, “Muhsin Yazıcıoğlu Parkımızın içinde bir de kafeterya yaptık. Parkımız içinde 216 metrelik koşu yolu oluşturduk. Parkımızdaki 655 metrekarelik çocuk oyun alanında çocuklarımız gönüllerince eğlenerek güzel vakit geçirebilecek. Park alanımızın bakımı ise otomatik sulama sistemi ile yapılacak” ifadelerini kullandı.

Haber/Şaban KARDEŞ