Mandalı'dan KOSB Başkanlığı için açıklama

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer'in getirilmesi için Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ile görüÅ?

SİYASET 4.10.2017 09:57:00 0
Mandalı

Kapaklı Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı Toplantısı belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Başkan Mandalı burada çeşitli konularda açıklamalarda bulundu. Mandalı, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva’nın Başkanlığını yaptığı Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı için Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer’i düşündüklerini ifade ederek, “Önümüzdeki aylarda Tekirdağ Valisi ile görüşüp Kapaklı OSB’nin başkanının Kapaklı Kaymakamı olmasını isteyeceğiz” dedi.

“DİĞER İLÇELERLE ARAMIZDAKİ ÇITAYI KAPATIRIZ”

“Kapaklı ya hükümet nezdinde ki yatırımların da gelmesini istiyoruz. Yatırımlar geliyor ama eksiklerin de tamamlanması gerekiyor.”diyen Mandalı, “Yatırımlar tamamlanınca gerçek anlamda ilçe konumunda olacağız. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı 2018 yılının Kapaklı için yatırım yılı olacağını ifade etti. Kapaklı 06.12.2012’de oldu. Ham bir konumdayız. Hizmet anlamında yerel yönetimler ve hükümet yatırımları birlikte olursa diğer ilçelerle aramızdaki çıtayı kapatırız” şeklinde konuştu.

“ÇALIŞMA FİKRİNİZE KATILIYORUZ”

Toplantıda söz alan AK Partili Meclis Üyesi Akın Yılmaz “Amatör Liglerde Kapaklı’yı temsil eden takımlarımıza başarılar diliyorum. Spor Kulüplerimiz geçmiş dönemlerde Büyükşehirden katkı alıyordu. Fakat büyükşehirden alınan katkıyı kestiler. 2018 yılının Kapaklı için yatırım olduğunu ifade ettiniz. Devlet yatırımlarının gelmesi ile birlikte çalışma fikrinize katılıyoruz.  Aynı birlikteliği de belediye hizmetlerinde sergilemenizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından oturum sona erdi.

Haber: Hüsnü SARIGÜL