Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı

Hakkari'de geçtiğimiz Cumartesi günü PKK'lı teröristler tarafından yapılan hain saldırıda şehit olan Sercan Fidan'ın kız arkadaşı Tuğba Selen'in paylaşımı yürekleri dağlad

GÜNDEM 27.09.2017 21:20:00 0
Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı

Şehit Fidan’ın kız arkadaşı Tuğba Selen, sevgilisini ilk görev yerine uğurladığı sırada çektiği görüntüler yürekleri sızlatırken, Sosyal Medya üzerinden birçok vatandaş, Selen’i teselli etmeye çalıştı.

 

10 BİN KİŞİ UĞURLAMIŞTI

 

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nin Tekeli Köyü'nde bulunan 2 bin 867 rakımlı üs bölgesine PKK'lı teröristlerin Kuzey Irak tarafından havan, roket ve doçkalı düzenlediği saldırıda sözleşmeli er Sercan Fidan şehit oldu. Şehit Fidan, pazar günü memleketi Edirne'nin Meriç İlçesi Küplü Beldesi'nde yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı törenle gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Sözleşmeli er olarak Nisan ayında askerlik görevine başlayan şehit Sercan Fidan'ın ilk görev yeri olan birliğine uğurlanırken çekilen görüntüleri kız arkadaşı Tuğba Selen'ın sosyal medya hesabında yayınladığı ortaya çıktı. 25 Nisan'da Edirne Otogar'ında Tuğba Selen ile arkadaşlarının uğurladığı görüntülerde şehit Fidan'ın gözyaşı döken sevgilisini sarılıp teselli ettiği görülüyor. Duygusal bir şarkıyla paylaşılan görüntülerde Selen; ‘’Ömrümden değil 1 gün, 1 asır gitti. Ama bize değer diyorum, biraz sabır. Rabbim tırnağına taş değdirmesin. Gelecek güzel günlerimizi hayatımızı düşünerek sabredeceğim. Bugünlere, biliyorum sana da zor hem de çok zor geldi ama diyorum ya, 'Bize değer can yoldaşım'. O kadar sabır lazım ki bize Rabbim yanımızda olur inşallah. Rabbime emanetsin bir tanem. Seni çok seviyorum askerim" diye yazdığı görüldü.

 

KARGO GÖNDERMİŞTİ

 

Bu paylaşımdan sonra birçok arkadaşı Selen’e teselli mesajları atmaya başladı. Selen dün de can yoldaşı şehir er Sercan Fidan ile olan son mesajlarını paylaştı. Şehit olmadan önceki son gününde sevgilisine kargo ile istediği eşyalarını gönderen Selen, ‘Sen o kargoyu açamadan gittin Sercanım. Uykunda melek olup gittin’’ ifadelerini kullandı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ