Vali Ceylan Öğrencilere Tavsiyelerde Bulundu

2017-2018 Eğitim – Öğretim Yılının başlaması ile okul ziyaretleri yaparak incelemelerde bulunan Vali Mehmet Ceylan, Süleymanpaşa İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti.

GÜNDEM 26.09.2017 20:22:00 0
Vali Ceylan Öğrencilere Tavsiyelerde Bulundu

Ziyareti sırasında sınıflara girerek Vali Ceylan, yeni eğitim öğretim yılının başarılı bir yıl olması temennisinde bulunarak öğrencilere derslerine iyi çalışmalarını, bol bol kitap okumalarını ve spor yapmalarını tavsiye etti.

 

OKUL MÜDÜRÜNDEN BİLGİ ALDI

 

Okul kütüphanesinde de incelemelerde bulunan Vali Ceylan, kütüphanede yapılan okuma çalışmaları hakkında ve ihtiyaçlar konusunda Okul Müdürü Abdullah Şenol’dan bilgi aldı.  Sonrasında öğretmenler odasında İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri yetkilileri, okul yöneticileri, öğretmenler ve okul aile birliği temsilcileri ile bir araya gelen Vali Ceylan, “Eğitim sadece okulda olmuyor. Çocuklarımızın her türlü kötü alışkanlıklardan uzak kalması ve iyi bir eğitim alması için aile-okul bütünlüğünün sağlanmasının gerekliliğine inanıyorum. Velilerimizi okulumuz ile bütünleştirebilirsek başarının artacağına inanıyorum. Bu bütünleşme sayesinde de bize emanet edilen çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamış olacağız. Bunun için tecrübelerinizden faydalanarak gayret göstermenizi, çalışmalarınıza devam etmenizi ve birlik içinde güzel bir eğitim yılı geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

 

Vali Ceylan’a ziyareti sırasında Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt ve İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan eşlik etti.