Gençlerin mücadelesinde kazanan dostluk oldu

Çorlu'da ve bölgede tenis sporunu desteklemek ve gençler arasında ön plana çıkarabilmek amacıyla düzenlenen 1. Çorlu Yıldızlar Tenis Turnuvası yapıldı.

SPOR 26.09.2017 19:51:00 0
Gençlerin mücadelesinde kazanan dostluk oldu

Çorlu Belediyesi Tenis Kompleksi’nde gerçekleştirilen turnuvaya Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın ve eşi Seçil Baysan’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, Çorlu 100. Yıl Rotary Kulüp Başkanı Hüseyin Kulaksız ve proje koordinatörü Korel Yüksel, Çorlu Tenis İhtisas Kulüp Başkanı Levent Kırca katıldı.

 

Çorlu 100.Yıl Rotary Kulübü ve Çorlu Tenis İhtisas Kulübü işbirliğinde Çorlu Belediyesi Tenis Kompleksi'nde gerçekleştirilen 1. Çorlu Yıldızlar Tenis Turnuvası'nda 9-12 yaş aralığındaki gençler mücadele etti. Gençlerin mücadelesi müthiş bir heyecana sahne olurken, kaybedenin olmadığı turnuvada, bütün sporculara ödül verildi.

 

KATILAN TÜM SPORCULARA HEDİYE VERİLDİ

 

3 kortta düzenlenen 1. Çorlu Yıldızlar Tenis Turnuvası'nda dereceye girenlere ödülleri, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve eşi Sevinç Baysan, Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, Çorlu 100. Yıl Rotary Kulüp Başkanı Hüseyin Kulaksız ve proje koordinatörü Korel Yüksel, Çorlu Tenis İhtisas Kulübü Başkanı Levent Kırca ve Turnuva Hakemi Ümit Turan tarafından verilirken, tüm sporculara madalya, t-shirt ve Katılım Sertifikası verildi.

 

BAYSAN: ‘’SPORA YÖNELİK YATIRIMLARIMIZ MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI’’

 

Törende konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan spora yönelik yatırımların meyvelerini vermeye başladığını ifade ederek, bu yıl hizmete giren Tenis Kompleksinde yetişen gençlerin ülkemizi Avrupa da temsil edeceklerini ve Çorlu'nun adını duyuracaklarını dile getirdi. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ödül töreninin ardından turnuvaya katılan tüm sporcular ve aileleri, Çorlu 100. Yıl Rotary Kulübü ve Çorlu Tenis İhtisas Kulübü yetkilileriyle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ