Kırklareli Üniversitesi'nde 'Bilimsel Destek' projesi imzalandı

Kırklareli Üniversitesi ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası arasında, 'Akademik ve Bilimsel Destek' projesi işbirliği protokolü imzalandı.

GÜNDEM 24.09.2017 18:00:00 0
Kırklareli Üniversitesi

Protokol ile birlikte sanayi ile üniversite iş birliğine giderek üretim kalitesini arttırmaya yönelik çalışmalar yapacak.

 

ÜRÜN VE HİZMETLERİN GELİŞTİRİLMESİ AMAÇLANIYOR

 

Kırklareli Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörürile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, 'Akademik ve Bilimsel Destek' projesi işbirliği protokolünü imzaladı. Akademisyenlerin de katıldığı törende konuşan, Rektör Şengörür, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası ile çok ciddi bir işbirliği ve gönül dostluklarının bulunduğunu belirterek, "Bu projemizde Kırklareli Üniversitesi olarak bizler; Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı üyelere üretimini yaptıkları ürün ve hizmetlerin geliştirilmesi; ürünlerin ve hizmetlerin ulaştırıldıkları pazarlarda bulunan hedef müşteri kitlesi ile iletişime geçilmesi; üyelerin iletişim ve satış-pazarlama konusunda sosyal becerilerinin arttırılması konularında elimizdeki imkanlarla her türlü desteği sunacağız" dedi.

 

"ÜNİVERSİTEDEN BÜYÜK DESTEK GÖRDÜK"

 

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, uzun süredir üniversite ile çeşitli projelerde birlikte olduklarını belirterek, "Bundan sonra da Kırklarelimizin her yönden; sosyal, ekonomik ve kültürel yönlerden gelişmesinde üniversitemizle birlikte projeler yürütmekten büyük mutluluk duyacağız. Üniversitemizden büyük destek gördük. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz de üniversitemize her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.