ETB'de Öztürk yeniden aday

Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, düzenledikleri basın toplantısıyla görev süreleri boyunca yaptıklarını ve yapacaklarını değerlendirerek 2

GÜNDEM 24.09.2017 18:00:00 0
ETB

“HESAP VEREBİLİR, ŞEFFAF OLMA PRENSİBİYLE İŞE BAŞLADIK”

 

Ticaret Borsası Salonu'nda basın mensuplarıyla bir araya gelen Özay Öztürk, seçildikleri günden bugüne yaptıklarını anlattı. Öztürk, "Göreve geldiğimiz günden itibaren, hizmet kalitemiz ile üye ve üreticilerimizin memnuniyetini artırmaya yönelik çalışmalara başladık. İşe ilk olarak kendimizden başlayarak, TOBB akreditasyon belgemizin seviyesini bir kademe daha yükselttik. Hesap verebilir ve şeffaf olma prensibimiz doğrultusunda uluslararası bir firma ile “bağımsız denetim” hizmeti konusunda anlaşmaya vardık" dedi.

 

“FİZİKİ YATIRIMLARA DA ÖNEM VERDİK”

 

Görev süreleri boyunca fiziki yatırımlara da önem verdiklerini belirten Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk gelişen teknolojinin tüm imkanlarını kullandıklarını, alım ve satımların sistem üzerinden yapıldığını belirtti.Öztürk ayrıca mevcut hayvan varlığının en iyi şeklide kıymetlendirilmesi, üyelerin ve üreticilerin elde ettiği gelirin arttırılması ile hayvancılığın bir iş kolu olarak algılanmasını temin edecek “damızlık hayvan satış borsası“ için arazi ve projeyi de hazırladıklarını söyledi.