Baltalı cinayetin zanlısı iki bacağı alçıda adliyeye getirildi

Kapaklı'da geçtiğimiz günlerde yaşanan kavgada baltayla öldürülen Muhammed Suyer'in katil zanlılarından birisi olan Naim O., olayından ardından hastanedeki tedavisinin sona ermesiyle iki ayağı alçılı hald

GÜNDEM 18.09.2017 21:30:00 0
Baltalı cinayetin zanlısı iki bacağı alçıda adliyeye getirildi

Olay gecesi emniyet güçleri tarafından ele geçirilen deliller ise koli ile taşındı.

 

4 YARALI 1 ÖLÜ

 

Geçtiğimiz 15 Eylül gecesi Kapaklı'ya bağlı Atatürk Mahallesi Hacılar Çeşmesi, Süleyman Demirel Parkı yakınlarında meydana gelen olayda, aralarında husumet olan Arif O., Osman O., ve Naim O. kardeşler ile Emrah A., Mehmet B. ve Muhammed  Suyer burada kanlı silahlı kavgaya tutuştu. Yaşanan arbedede Naim O. Arif O., Osman O., ve Emrah A. tabanca ile vurularak yaralanırken, Muhammed Suyer ise vücuduna aldığı bıçak ve balta darbeleri ile hayatını kaybetmişti.

 

YÜKSEK GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALTINDA GETİRİLDİ

 

Yaşanan kanlı olayın ardından kayıplara karışan Mehmet B.,  bir süre sonra emniyet güçlerine teslim olurken, karşı gurupta yer alan ve kanlı kavgada hayatını kaybeden Muhammet Suyer'in katil zanlısı olarak yargılanan Naim O., hastanedeki tedavisinin ardında yüksek güvenlik önlemleri altında Çerkezköy Adliyesi'ne getirildi. Yaşanan olayda iki bacağından yaralanan Naim O.'nun bacaklarının tamamının alçıda olduğu için yürümekte güçlük çektiği gözlerden kaçmadı.  Emniyet güçlerinin başlattığı detaylı soruşturma çerçevesinde polisler tarafından elde edilen deliller bir bir toplandı. Büyük bir kutunun içerisinde Çerkezköy Adliyesi'ne getirilen deliller iki polis tarafından güçlükle taşındı. Şüphelilerin adliyedeki sorgusu devam ediyor.