Hisarcıklıoğlu'ndan Başkan Gürkan'a ziyaret

Edirne Belediye Meclis Kararıyla 25 Kasım 2015 tarihinde Fahri Hemşehrilik beratı verilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep GÃ

GÜNDEM 13.09.2017 20:58:00 0
Hisarcıklıoğlu

1 BUÇUK SAAT GÖRÜŞTÜLER

 

Edirne Ticaret Borsası Elektronik Satış Salonu ve Edirne Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş.’nin açılış törenlerine katılmak için Edirne’ye gelen TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a ziyaret etmeden kentten ayrılmadı.

 

Edirne Ticaret Borsası Elektronik Satış Salonu ve Edirne Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş.’nin açılışını gerçekleştiren Hisarcıklıoğlu,  Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Hisarcıklıoğlu, Gürkan”la 1,5 saat görüştü.

 

“KAYSERİLİYİ EDİRNELİ YAPALIM”

 

Edirne Belediye Meclis Kararıyla 25 Kasım 2015 tarihinde Fahri Hemşehrilik Beratı verilen Hisarcıklıoğlu’na Edirne’yi hiçbir zaman yalnız bırakmadığı için teşekkür eden Gürkan, “Bundan 2 yıl önce 25 Kasım 2015 tarihinde ‘Biz Edirneliyiz, hemen hemen her şeyi biliriz ama ticarette pek parlak değiliz. Bu yaştan sonra Kayserili olamayacağımıza göre Kayseriliyi Edirneli yapalım, o da ticareti üstlensin' diyerek, kendisine Fahri Hemşehrilik beratı takdim etmiştim. Kendisi de beni kırmayarak, kabul etmişti. Evinize hoş geldiniz. Sizi bir kez daha aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Hisarcıklıoğlu’na bir süre önce Belediye tarafından bastırılan Kırkpınar Almanağı”nı hediye etti.