Kozuva, adaylığını resmen açıkladı

Sanayisi ve aldığı göç ile birlikte her geçen gün daha da gelişen Çerkezköy'ün en prestijli kurumlarından biri olan Çerkezköy TSO'da seçim heyecanı yaşanıyor. Kurban Bayramı sonrasÄ

SİYASET 11.09.2017 19:16:00 0
Kozuva, adaylığını resmen açıkladı

TEVER’LE GİRDİĞİ YARIŞTAN 10-0 GALİP AYRILMIŞTI

Yönetime geldiği günden bu yana yaptığı atılımlarla Çerkezköylü iş adamları ve sanayicileri tarafından da takdirle karşılanan Süleyman Kozuva, 2013 yılında Dursun Ali Tever’le girdiği yarıştan 10-0 galip ayrılmıştı. Çerkezköy’ün her zaman bir adım önde olması adına bölgeye kattığı değerle hep bir adım öne çıkan Kozuva yenilikleri takip eden, teknolojik yeniliklere açık şekilde yönetimiyle taraflı tarafsız herkesin göz bebeği haline gelmişti. Türkiye’nin ilk akredite odalarından biri olma ünvanını elde etmiş bir kurum olmanın ayrıcalığını her zaman taşıyacaklarını ifade eden Kozuva, 1 Ekim’de yapılacak olan seçimlere adaylığını resmen açıkladı. Kozuva yaptığı basın açıklamasında; ‘’İlçe Seçim Kurulu tarafından talebimize cevaben tarafımıza tebliğ edilen takvimle seçim tarihi belli olduğundan, ben de basın aracılığıyla adaylığımı açıklıyorum" ifadelerini kullanırken, çalışmalarını Çerkezköy için sürdüreceklerini belirtti.

BASIN AÇIKLAMASI YAPACAK

Seçim öncesi çalışmalara başladıklarını ve önümüzdeki günlerde bu süreçle ilgili olarak kapsamlı bir basın açıklaması yapacaklarını belirten Kozuva, kamuoyunu bilgilendireceğini kaydetti.

Haber:Hüseyin GÖKÇELİ