Cemevi önergesi kabul edildi

Lüleburgaz Belediye Meclisi'nin Eylül ayı ilk toplantısında Cemevlerinin ibadethane olarak kabul edilmesi konulu önergenin komisyon raporu da görüşüldü.

GÜNDEM 10.09.2017 18:00:00 0
Cemevi önergesi kabul edildi

CEMEVLERİ İBADETHANE OLARAK KABUL EDİLDİ

 

Lüleburgaz Belediye Meclisi’nin 2017 Eylül ayı ilk toplantısı 7 Eylül Perşembe günü saat 18:00’da Sokullu Külliyesi Hamamı Meclis salonunda gerçekleştirildi. Emin Halebak başkanlığında yapılan toplantı, katılımın tam olmasıyla birlikte gündemdeki konular görüşülerek başladı. Toplantıda, Belediye Meclisi’nin CHP’li üyeleri Şeref Dinçer ve Kemal Pektaş tarafından Cemevleri’nin ibadethane olarak kabul edilmesi ile ilgili Temmuz ayında verdiği ve komisyona havale edilen önergesinin komisyon raporu da görüşüldü. Komisyonun raporu oy birliği ile kabul edildi.

 

OKULLAR CADDESİ’NE DURAK!

 

Toplantıda, Belediye Meclisi’nin bağımsız üyesi Mustafa Kalecik’in talep ettiği Kocasinan Mahallesi, Okullar Caddesi Özel Derman Hastanesi önünde minibüs durağı uygulaması konusu da Trafik Komisyonu’na havale edildi. Toplantıda, Lüleburgaz’da Geri Dönüşüm Toplama Merkezlerinin yaygınlaştırılması talebi de  Sağlık Çevre Temizlik komisyonuna havale edildi.