Gürkan: "Yeni parklar yapıyoruz"

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kentte bulunan 24 mahalleye de çocukların özgürce koşup oynayabilmeleri için yeni parklar yapmaya devam ettiklerini belirtti.    

GÜNDEM 10.09.2017 18:00:00 0
Gürkan:

1500 METREKARE ALANA YAPILIYOR

 

Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Talatpaşa Mahallesi Tarlakapı Caddesi üzerinden bulunan belediyeye ait 1500 metrekare alanda çocuk parkı yapıyor. Yeşil alan ve çocuk oyun grupları ile fitness aletlerinin bulunacağı parkta yarasa model gölgelik, oturma alanları ve yürüyüş parkuru da yer alacak.

 

“MEVCUT OLANLARI DA YENİLİYORUZ”

 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, çocuklara nefes alacakları yeni alanlar yaratmak adına çalışmaların devam edeceğini söyledi. ‘Çocuklar Özgür Büyüsün, Özgür Çocuklar Olsun’ sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Gürkan, “Edirne’nin 24 mahallesinde çocukların özgürce koşup oynayabileceği alanlar yaratmaya çalışıyoruz. Bazı mahallelerde var olan parkları mahallenin ve çocuklarımızın ihtiyaçlarına göre yeniliyor; parkı olmayan mahallelerimize de elimizdeki mevcut imkanları kullanarak, yeni parklar yapıyoruz. Talatpaşa Mahallesi’nde bulunan belediyemize ait alanı, mahalle sakinlerine ve çocuklarımıza park olarak kazandırmak adına çalışmalara başladık. Burada yeni bir park oluyşuruyoruz. Parkımız kısa bir süre sonra tamamlanarak, hizmete sunulacak” dedi.