Zabıta Teşkilatı'nın 191'inci yılı kutlandı

Zabıta Teşkilatı kuruluşunun 191'inci yılı yurt genelinde kutlandı. Kutlamalar kapsamında Çerkezköy Belediyesi Zabıtası, Çerkezköy Belediye Zabıta Müdürü Kenan Erez'in başkanlıÄ?

GÜNDEM 7.09.2017 22:14:00 0
Zabıta Teşkilatı

Törenin ardından Çerkezköy Belediyesi binasına ziyaret düzenleyen zabıta ekipleri, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

 

191'NCİ YILI KUTLADI 

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Akay, Zabıta Müdürü Erez ve zabıta ekiplerini kapıda karşılayarak hepsiyle tek tek tokalaştı. Çerkezköy zabıtasının git gide zorlaşan bir görevi üstlendiğine değinen Akay, Çerkezköy’ün sürekli göç aldığına ve bu bağlamda zabıta ekiplerinin görev ve sorumluluklarının arttığını söyledi. Zabıtanın görevinin göründüğünden zor olduğunu söyleyen Akay, tüm zabıta ekibinin 191’inci yılını kutladı ve kolaylıklar diledi.

 

AKAY, EREZ'DEN BİLGİ İSTEDİ

 

Zabıta Müdürü Kenan Erez, Çerkezköy Belediye Zabıta Müdürlüğü olarak görevlerini, yasalar kapsamında layıkıyla yerine getirme gayreti içinde olduklarının altını çizdi. Erez’in konuşmasının ardından Akay, bir süre önce ilçenin ana caddelerinde geçilen ‘tek yön’ uygulamasının ardından caddelerde yaşanan park uygulamaları hakkında Erez’den bilgi vermesini istedi.

 

YAYA KALDIRIMI VE ENGELLİ RAMPASINA PARK EDENE CEZA KESİLİYOR

 

Erez, Çerkezköy'de trafik sıkışıklığına ve düzensizliğine yönelik başlatılan tek yön uygulamasıyla birlikte vatandaşların park kurallarına uyması için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.  Hatalı park eden araçlara ceza kesemediklerini ifade eden  Erez, yaya kaldırımlarındaki engelli rampalarının önüne park eden sürücülere ‘kabahatler kanunu’ uyarınca ceza kesebildiklerini söyledi. 

 

Haber / Hayrettin Barbaros Ürkmez