Sandalyelerin altından uyuşturucu çıktı

Çorlu'da polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik yaptığı operasyonda şüpheli iki kadının üzerlerinde yapılan aramada polis bir şey ele geçiremeyince yaptığı detaylı incelemede oturdukları

GÜNDEM 4.09.2017 20:29:00 0
Sandalyelerin altından uyuşturucu çıktı

SANDALYENİN ASTARINDA BONZAİ BULUNDU

 

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği ekipleri, sokak aralarında uyuşturucu satışı yaptıklarını tespit ettiği Remziye D. ile Gül Ö.'nün üzerlerinde arama yaptı. Yapılan aramada kadınların üzerlerinde herhangi bir uyuşturucu madde bulunamadı. Durumdan şüphelenen polis, kadınların oturdukları sandalyelerin astar kısmını kontrol ettiklerinde ise satışa hazır 145 fişek sentetik uyuşturucu bonzai ele geçirdi. Gözaltına alınan ve emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen kadınlardan Remziye D., tutuklanırken, Gül. Ö., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

100 FİŞEK SATIŞA HAZIR BONZAİ ELE GEÇİRİLDİ

 

Süleymanpaşa'nın tatil beldesi Kumbağ'da ise sivil jandarma ekipleri İstanbul'dan temin ettiği uyuşturucuyu sattığını belirlediği İ.Ç.'yi takibe alıp yakaladı. Jandarma İ.Ç.'nin üzeri ve otomobilinde yapılan aramada 100 fişek satışa hazır bonzai ele geçirildi. Jandarmadaki soruşturmasının ardından adliyeye sevk edilen İ.Ç., 'uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak , uyuşturucu sağlama' suçlamasıyla tutuklanıp cezaevine konuldu.