Sorunlar masaya yatırıldı

2017-2018 futbol ve spor sezonu öncesinde Lüleburgaz'da İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı.

GÜNDEM 28.08.2017 19:28:00 0
Sorunlar masaya yatırıldı

Lüleburgaz İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplantısında, köy ve beldelerde aynı saatte olan maçların güvenlik kuvveti gönderilememesi nedeniyle ertelenmesine karşı düzenleme getirilmesi istendi.

 

DEPLASMANA SEYİRCİ GÖTÜRÜLMEYEBİLİR

 

2017-2018 sezonu öncesi İlçe Emniyet Müdürlüğü nezaretinde, Kaymakam Mustafa Kaya Başkanlığında toplanan İlçe Spor Güvenlik Kurulu, yeni sezonda alınacak önlemleri belirledi. Kaymakamlık toplantı sonunda gerçekleşen toplantıda, Lüleburgazspor’un haricinde bir süre maçlarını 8 Kasım Stadında oynaması kesinleşen Ergene Velimeşespor için de tedbirler görüşüldü. Kulüp yetkilileri ile kurum müdürlerinin yer aldığı toplantıda maçların derecesine göre güvenlik tedbirlerinin alınmasına karar verilirken, ayrıca bazı maçlarda deplasman takım seyircisinin alınmaması gündeme geldi.

 

 “MAÇLAR AYNI SAATTE OLMASIN”

 

Toplantıda Amatör Lig müsabakaları da konuşulurken, İlçe Jandarma komutanı Nedim Dalgıç, maçların aynı saatte olmasının sıkıntı yarattığını söyledi. Köy ve beldelerde aynı saatte olan maçlara ekip çıkarmakta zorlandıklarını aktaran Dalgıç, maçların saatlerinin düzenlemesinin ona göre yapılmasını istedi. Aksi durumda ekip gönderemedikleri için maçların oynanamadığını ileten Dalgıç, bu konuda düzenleme getirilmesini gerektiğini kaydetti.