En büyük sazanı tuttu ödülü kaptı

Çorlu Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 8'nci Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında yapılan balık tutma yarışmasını 3 kilo 660 gram ağırlığında sazan yakalayan 17 yaÅ?

GÜNDEM 27.08.2017 21:27:00 0
En büyük sazanı tuttu ödülü kaptı

3 KİLO 660 GRAM

 

Çorlu'nun Gölbaşı Parkı göletinde düzenlenen yarışmaya 100 balıkçı katıldı. Sabah erken saatlerde parka gelen yarışmacılar, en büyük sazan balığını yakalamak için olta attı. Yarışmayı Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemalettin Avcı ile Erdoğan Demirci de izledi. Yaklaşık 5 saat içinde en büyük sazan balığını tutmak için yarışan balıkçılar verilen sürenin sona ermesiyle tuttukları balık ile jüri önüne çıkardı. Yapılan değerlendirmede 3 kilo 660 gramlık sazan balığı tutan Mert Oruç birinci oldu. Yarışmasının ikincisi Aydın Öztürk, üçüncüsü ise Oktay Kırbıyık oldu.

 

EN BÜYÜK BALIK GENÇ AVCININ OLDU

 

En büyük balığı tuttuğu için çok sevinçli olduğunu ifade eden Mert Oruç, "Küçüklüğümden beri balıkçılık yapıyorum. Çok heyecanlandım. Çekerken elim ayağım titredi. Bu civardaki en büyük balık bu. Çok mutluyum" dedi. Yarışmada dereceye giren balıkçılara ödülleri verildi.