Aşkını dağlara değil pankarta yazdı

Çerkezköy tepe piknik alanında iki ağaç arasında asılı bulunan bir pankart görenleri bir hayli güldürürken bir o kadar da helal olsun dedirtti.

GÜNDEM 26.08.2017 15:40:00 0
Aşkını dağlara değil pankarta yazdı

Şaşkın bakışların ardından emre isimli genç Emel isimli sevgilisine pankartın önünde evlilik teklifinde bulundu. Teklifi kabul eden genç kız göz yaşlarına hakim olamazken böylelikle çiftin arası da düzelmiş oldu.

 

TÜM ÇERKEZKÖYÜN HUZURUNDA ÖZÜR DİLEDİ

 

Sevdiği kadını kırdığını düşünen çılgın aşık, hazırlattığı pankart ile tüm Çerkezköy’ün huzurunda sevgilisinden özür diledi. Piknik alanına ailesi ile zaman geçirmek için giden vatandaşlar, gördüğü manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken, usta işi özür dileyen çılgın aşığın özrü, evlilik teklifi sonrası kabul oldu. Çerkezköy'ün Ferhat'ının Şirin'inden özür dilediği o pankartta yazan sözler ise şöyle: Ben aşka kirletecek kadar gururlu değilim senden özür dilemeyecek kadar kibirli değilim aşkı bütün derdi kederi ve kibri arkama aldım ve bütün Çerkezköy şahidim olsun senden 1000 kere özür diliyorum beni affeder misin aşkım?

 

Etraftaki vatandaşların şaşkınlıkla baktığı pankartın önünde sevgilisine kendisini affettirmek için aldığı tektaş yüzük ile konfeti ve meşalelerin altında diz çökerek evlilik teklif eden emre sonunda emeline ulaştı.