Çalışmaları yerinde inceledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yapım çalışmaları devam eden Veliköy Düğün Salonu, Yeni Pazar Yeri ve 29 Ekim Spor Kompleksi yanındaki futbol sahasında incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 23.08.2017 21:53:00 0
Çalışmaları yerinde inceledi

Başkan Akay, ilk olarak İstasyon Mahallesi’nde 29 Ekim Spor Kompleksi yanında yapım çalışmaları devam eden futbol sahasında incelemelerde bulundun. Akay, futbol sahasının zemin çalışmalarının tamamlanmasının ardından etrafının tel örgülerle çevrildiğini belirtti.

 

VELİKÖY DÜĞÜN SALONU TAMAMLANIYOR

 

Futbol sahasındaki incelemelerinin ardından Veliköy Mahallesindeki deva Düğün Salonu yapım çalışmalarını inceleyen Akay, “Veliköy Mahallemizde Vatan Caddesi üzerinde bulunan 3 bin 750 metrekarelik 610 ada 2 parsel üzerinde yapımı devam eden Veliköy Düğün Salonu tamamlanmak üzere. Toplam 1700 metrekare kapalı alana sahip olacak Veliköy Düğün Salonumuzun içerisinde 3 eğitim odası, 1 seminer salonu, sanatçı ve gelin odası, mutfak, idari kısım, lavabolar ve kantin olacak.

 

Veliköy Düğün Salonu’nda tüm konukların ve davetlilerin birbirini rahatça görebileceği, kolonların ve sütunların olmadığı 840 metrekarelik büyük bir salon ile sahne de bulunacak. Çevre düzenlemesinin de tamamlanmasının ardından Düğün Salonumuz Veliköy Mahallesi sakinlerimizin hizmetine sunulacak. Veliköy Mahalle Evimiz de Düğün Salonumuz içerisinde yer alacak” ifadelerini kullandı.

 

PAZAR YERİ’NİN SÖKÜM ÇALIŞMALARI BİTİYOR

 

Akay’ın son durağı ise söküm çalışmalarının devam ettiği Kapalı Pazar Yeri oldu. Modern Kapalı Pazar Yeri’nin yapımı için mevcut pazar yerinde söküm çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, mevcut pazar yerimizden sökülen malzemelerle daha önce Kızılpınar Mahallemizde hazırladığımız alanda yeni bir kapalı Pazar Yeri oluşturacak. Mevcut yerdeki söküm çalışmalarının tamamlanmasının ardından hafriyat çalışmalarına, ardından da yapım çalışmalarına başlanacak. 210 takvim günü içinde tamamlanması planlanan yeni pazar yerimiz 9 bin 520 metrekare kapalı alana sahip olacak” şeklinde konuştu.