Çorlu Ticaret Ve Sanayi Odası Siyasi Basamak Değildir

Çorlu Ticaret ve Sanayi odasının seçimleriyle ilgili olarak komitelerinden aday olanların çalışmaları sürüyor.

GÜNDEM 18.08.2017 21:37:00 0
Çorlu Ticaret Ve Sanayi Odası Siyasi Basamak Değildir

Odanın üyeleri yapılacak seçimler için odayı hiç kimsenin siyasi basamak olarak kullanmaması gerektiğini belirterek, “ Böyle bir tutum ve karar içinde olan kim var ise kesinlikle aday olmamalıdır. Çorlu Ticaret ve Sanayi odası olarak hiç kimsenin odayı siyasi basamak olarak kullanmasına izin vermeyeceğiz” dediler.

 

O BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI KİM?

 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri ile ilgili olarak oda yönetimi ilçe seçim kuruluna seçimler ile ilgili olarak müracaat etti. Seçimlerin Ekim ayında  yapılması beklendiği ifade edildi. Seçimlere yaklaşık olarak 2 ay kala bazı üyeler ise açıklamalarda bulundu. Çorlu Ticaret ve Sanayi odasını seçimlerinde üyeler olarak daha faydalı bir yönetimin başarılı olacağının ifade eden üyeler, “ Seçimler için çalışan ve komitelerin aday olan tüm grup üyelerinin önce kendi sandığından çıktıktan sonra aday olacaktır. Her grubundan çıkan aday olma hakkı vardır.Ancak seçimlere bazı istenmeyen çalışmaların yapıldığını duyuyoruz. Tehdit edilerek oy istenmeler, açılan yeni şirketler ve bir belediyenin belediye başkan yardımcısının yapmaması gereken hareketler gibi. Burası Türkiye’nin A sınıfı odası olmuş. Bugüne kadar yapılan seçimlerde herkes çıkmış seçilenler arasında yapılan seçimlerde belirli görevlere gelerek çalışmışlardır” ifadeleri yer aldı.

 

KİMSE İLERİDE BELEDİYE BAŞKANI OLURUM DİYE GELMESİN

 

6 binden fazla üyesi bulunan odanın seçimlerde kimsenin siyasi basamağı olmayacağını ifade eden üyeler, "Herkes şunu bilmeli ki Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası kimsenin siyasi basamak olarak göreceği veya kullanacağı bir oda değildir. Bu odanın 6 binden fazla üyesi bulunmaktadır. Eğer böyle bir niyet ile aday olmuş veya ben seçileyim de sonra milletvekili olurum, belediye başkanı olurum gibi bir düşünce var ise bizler buna bu kez izin vermeyeceğiz”diye konuştular.