Akraba katili tutuklandı

Hayrabolu'da aralarında husumet bulunan dayısı Hasan Aygör'ü bıçakla öldürdüğü, kuzeni İhsan Aygör'ü de yaraladığı iddiasıyla Çorlu'daki bir birahanede yakalanan katil zanlısı Şerif Tor

GÜNDEM 17.08.2017 20:05:00 0
Akraba katili tutuklandı

1 ÖLÜ BİR YARALI

 

Hayrabolu'ya bağlı Çerkezmüsellim Mahallesi'nde yaşayan Şerif Toros, daha önce aralarında husumet bulunan dayısı Hasan Aygör ve kuzeni İhsan Aygör ile geçen geçtiğimiz Pazar gecesi bir düğünde karşılaştı. Çıkan tartışmada Toros, dayısı ve kuzenini bıçakla yaraladıktan sonra kaçtı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Hasan Aygör hayatını kaybederken, oğlu İhsan Aygör ise tedaviye alındı.

 

CEZAEVİNE GÖNDERDİLDİ

 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında katil zanlısı Şerif Tosun'un Çorlu'daki bir birahanede olduğu tespit edildi. Düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alınan Toros, işlemlerinin ardından Hayrabolu adliyesine sevk edildi. İfadesinde 1 yıl önce dayısı Hasan Aygör'ün ağabeyini bıçakladığını ve bu nedenle aralarında husumet olduğunu anlatan Şerif Toros, çıkarıldığı mahkemece kasten adam öldürme ve yaralama suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu. Hasan Aygör, toprağa verilirken, hayati tehlikesi bulunmayan kuzeni İhsan Aygör'ün ise tedavisi sürüyor.