Keşan'ın imar planı değişiyor

Keşan'da vatandaşlara yönelik imar ve revizyon planlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.  Mecliste onaylanan plana göre Keşan'da yeni imar alanları açılacak. 

GÜNDEM 17.08.2017 19:56:00 0
Keşan

PLAN MECLİSTE ONAYLANDI

 

Toplantıda Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan,  1984 yılından bu yana geçerli olan Keşan İmar Planlarını değiştirmek için kolları sıvadıklarını ifade ederek, bir şehrin planlarını yapmak için mevzuatlar gereği en azından 16 ile 20 kurum arasından plan görüşü alındığını ifade etti. Geçtiğimiz ay hazırlanan planların meclise sunulduğunu aktaran Özcan, planların mecliste onaylandığını aktardı.

 

İTARAZI OLAN SÖYLESİN

 

Plan değişikliği dolayısıyla İller Bankası kanalıyla iş yapmak istediklerini ifade eden Özcan, "Şimdi 1 aylık askı süreci içersinde itiraz süresi var. Vatandaş görsün varsa itirazları olsun. Düzeltilebilecek şeyler olabilir. Bu süreci şu anda yaşıyoruz. Kafanıza takılacak olan kendi mülklerinizle ilgili, bölgenizde mahallenizde hatta Keşan’ın bütünü ile ilgili planlarda varsa eleştirileriniz veya kafanıza takılan şeyler varsa söyleyin" dedi.