Toplu nikah ve sünnet şölende Sefa Doğanay sahne alacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından 20 Ağustos Pazar günü Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı'nda yapılacak olan Toplu Nikah ve Sünnet Şöleninde ünlü şovmen Sefa Doğanay'da sahne alacak. 

GÜNDEM 15.08.2017 20:01:00 0
Toplu nikah ve sünnet şölende Sefa Doğanay sahne alacak

NİKAHLARI BAŞKAN KIYACAK 

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Toplu Nikah ve Toplu Sünnet Şöleni 20 Ağustos Pazar günü saat 18.00’da Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası önünden hareket edecek konvoy ile başlayacak. Konvoyun Toplu Nikah ve Sünnet Şöleni etkinliklerin gerçekleştirileceği Kartal Tepe Mesire Alanı’na varmasının ardından Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından Toplu Nikah Töreni için başvuruda bulunan çiftlerin nikahları kıyılacak.

 

SEFA DOĞANAY SAHNE ALACAK,

 

Nikah merasiminin ardından Toplu Nikah ve Sünnet Şöleni Özel Optimed Hastanesi’nde sünnet olan 256 çocuk için düzenlenecek etkinliklerle devam edecek. Çeşitli animasyon gösterilerinin gerçekleştirileceği etkinlikte sünnet olan çocuklarımıza çeşitli hediyeler verilecek. Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Toplu Nikah ve Toplu Sünnet Şöleni’nin finali ise Sefa Doğanay’ın Stand Up gösterisi ile yapılacak.