Eğitim programlarının temeli atılıyor

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçe belediyesi tarafından hazırlanan "Yenilikçi Girişimcilik Alanında Belediyecilik Hizmetlerinde Kurumsal Kapasitesinin Artırılması ve Eğiticinin Eğitimi" isimli proje,

GÜNDEM 15.08.2017 19:55:00 0
Eğitim programlarının temeli atılıyor

Proje yürürlüğe geçti ve ilk eğitim Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisinde başladı.

 

PROJE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

 

Projenin sözleşmesi, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin tarafından imzalandı. Bu eğitimle, etrafına farklı bakış açılarıyla bakabilen, tespit edilen fırsatları değerlendirebilen, çok yönlü düşünebilen, yeniliği kabul ettirebilecek ikna yeteneğine sahip olan, iyi iletişim kurabilen, doğru ve kısa sürede karar alabilen, yaratıcı ve kendine güvenebilen, hızlı düşünebilen, gerekli kaynaklara hızla ulaşabilecek iletişim ağına sahip yenilikçi girişimcilere destek verilmesi için açılacak olan kuluçka merkezinde verilecek eğitim programlarının temeli atılıyor.

 

BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN HAYAL GÜCÜ

 

Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisindeki projenin eğitimi, Speed Networking™ Uzmanı, Networking Eğitimleri Tasarımcısı, Konuşmacı & Yazar Ertuğrul Belen ve İş Koçu ve İş Geliştirme Mentoru Taylan Demirkaya tarafından veriliyor. Eğitim, girişimcilik ekosisteminden kuruluş stratejilerine, hukuktan satışa, Networking’den yatırımcı ilişkilerine, kısacası girişimciliğin altın kurallarına değinilerek başladı. Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak eğitimlerin düzenlendiği alanda yaptığı konuşmada, "20. yüzyılda kas gücü yetmedi ve bilgi gücü de gerekli hale geldi. Bizim için ise önemli olan, hayal gücü! Bizim çalışanlarımız hayallerinin peşinden gidiyorlar. Bu nedenle de birçok belediye bizim bulunduğumuz noktaya gelemiyor. Tek isteğimiz var, yaşadığımız toplumla dünyayı aynı seviyeye getirmek” dedi.