Yüceer'in son durağı Şarköy oldu

CHP PM Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer TBMM'nin tatile girmesi sonrasında Tekirdağ temaslarını Şarköy'de sürdürdü.

SİYASET 13.08.2017 18:00:00 0
Yüceer

İlçe örgütüyle bir buluşma gerçekleştiren Yüceer, sonrasında sivil toplum örgütlerini ziyaret etti, vatandaş ve esnafla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Kent Konseyi Kadın Meclisi Toplantısına da katılan Yüceer, iktidarın ideolojik yaklaşımının kadınları kuşattığını ifade etti.

 

"ÖTEKİLEŞTİRİLİYORLAR"

 

Seçim bölgesi Tekirdağ’da ilçe ve belde ziyaretlerini sürdüren Candan Yüceer’in bu haftaki durağı Şarköy oldu Candan Yüceer CHP İlçe Başkanlığı’ndaki temaslarının ardından Şarköy Alevi Bektaşi Kültür Derneği'ni ziyaret etti. İktidarın Alevi inancını yok saydığını, her fırsatta Alevileri ötekileştirdiğini belirten Yüceer, “Barış ve hoşgörü toplumu olmamız gerekirken, iktidar Aleviler başta olmak üzere birçok toplumsal kesimi ötekileştiriyor" dedi.

 

HAYAT PAHALILIĞI ARTIYOR

 

CHP PM Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer daha sonra Şarköy pazaryerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Vatandaşların hemen hepsinin ortak dertleri olduğunu ifade eden Yüceer, “Hemen her ailede bir işsiz var. Hayat pahalılığı gün geçtikçe artıyor. Herkes ekonominin kötüye gittiğinin farkında ama ellerinden bir şey gelmiyor" dedi.

 

KADIN ERKEK EŞİTSİZLİĞİNE DEĞİNDİ

 

Pazaryerinde esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelmesinin ardından Kent Konseyi Kadın Meclisi toplantısına katılan Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, kadınla erkeğin eşit olmadığı ve olamayacağını düşünen  bir zihniyete sahip iktidarın kadınların yaşadıkları sorunların çözümü konusunda ilerleme sağlayamayacağını vurguladı.