Kırklareli Üniversitesi'ne öğrenci kayıtları başladı

ÖSYM sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversitelerin kayıt dönemi başladı.  Kırklareli Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, 16 Ağustos'a kadar www.turkiye.gov.tr internet adresin

GÜNDEM 11.08.2017 21:05:00 0
Kırklareli Üniversitesi

E KAYIT YAPTIRABİLİRSİNİZ

 

Elektronik kayıt öğrenci için zorunlu olmasa da, elektronik kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, www.turkiye.gov.tr adresinde e-hizmetler bölümü altında yer alan Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı başlığı altında açılacak Üniversite e-kayıt seçeneğini tıklayarak 11-16 Ağustos 2017 tarihleri arasında e-kayıt işlemini gerçekleştirebilecekler. E-kayıt yapan öğrencilerin kayıt yaptıklarına dair sistem çıktısını almaları gerektiğini ifade eden Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü,  e-kayıt yaptıran öğrencilerin kayıt tarihlerinde üniversiteye gelmelerine ise gerek yok.  Elektronik kayıt yaptıran öğrencilerin kayıt işlemlerinin tamamlanabilmesi için istenilen belgeleri en geç 08 Eylül 2017 gününe kadar eğitim görecekleri fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu öğrenci işleri bürosuna teslim etmeleri gerekiyor.

 

GÜNÜNDE İŞLEMLERİNİ TAMAMLAMAYANIN KAYDI SİLİNECEK

 

Elektronik kayıt yaptıramayan öğrenciler için ise kayıt tarihi ise 14-18 Ağustos arasında yapılacak. Gerekli belgelerle üniversite kayıt merkezine şahsen veya öğrenci adına noter vekaleti ile başvurulması halinde kayıt işlemleri  yapılacak. Kayıt işlemleri için öğrencilerin kayıt işlemleri Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü, Öğrenci Yemekhanesi, Kayalı Kampüsü /Kırklareli adresinde yapılacak. Süresi içerisinde kayıt yaptırmayan ve işlemlerini tamamlamayan öğrenci adayları ise kayıt hakkını kaybedecek.