Festival alanı temizlendi

Duman, Şebnem Ferah, Selçuk Balcı, Yeni Türkü gibi birçok ünlü sanatçıya ev sahipliği yapan Trakya Fest'in bitmesiyle birlikte, alanda oluşan kirliliğin temizlenmesi için başlatılan çalışmala

GÜNDEM 8.08.2017 20:29:00 0
Festival alanı temizlendi

Etkinliğin gerçekleştiği her günün sonunda temizlik çalışması yapan Keşan Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, temizlik çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

 

ÖZVERİLİ ÇALIŞMA İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Her gün etkinliklerin ardından Keşan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Erikli Sahili Turizm Geliştirme Kooperatifi ekiplerinin işbirliği ile mevcut festival alanının temizliği sağlandı. 6 Ağustos akşamındaki son etkinliğin ardından 7 Ağustos Pazartesi günü festival alanına gelen ekipler sıkı bir çalışma ile burayı temizleyerek yazlıkçıların kullanacağı temiz bir alanı tekrar halkın hizmetine sundular. Trakya Fest’i düzenleyen Orfe Organizasyonu’nun Sahibi Serdar Can ile Aziz Gül Organizasyonu’nun Sahibi Aziz Gül,  Ekiplerin 3 günlük özverili çalışmaları nedeniyle Keşan Belediyesi ve Erikli Sahili Turizm Geliştirme Kooperatifi yetkililerine teşekkür ettiler.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ