CHP'de delege seçimi bayramdan sonra

CHP İlçe Örgütü'nün haftalık toplantısı Kırklareli Milletvekili Türabi Kayalı, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker ve üyelerin katılımlarıyla yapıldı. Öncelikli olarak D-100 ka

GÜNDEM 8.08.2017 20:28:00 0
CHP

DELEGE SEÇİMLERİ BAYRAMDAN SONRA

 

Delege seçimlerine de değinen Başkan Kaya, "26 Ağustosta başlayacak delege seçimlerinin, tüm Türkiye’de yapılacak olan Adalet kurultaylarıyla çakışmasından ve arkasından 30 Ağustos Zafer Bayramı, akabinde de gelen Kurban Bayramı dolayısıyla, seçimlerin bayram tatilinden sonrasına bırakılması kararını aldık" dedi.

 

"TAŞ OCAĞI KÖY SULARINI KİRLETTİ"

 

Toplantıya katılan Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Kaynarca suyu hakkındaki davaları kazandıklarını aktardı. Başkan Türker, açılan taş ocaklarının yerleşim yerlerine 200 metre kadar yakın yerlerde olup dinamit kullanılması sonucu oluşan tehlikelerin ve özellikle Soğucaklı ve Poyralı köylerinin sularının kirlendiğini aktardı.

 

ÜST GEÇİT VE KÖPRÜ ÇÖZÜM OLUR

 

Toplantıda konuşan Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan ise, D-100 Karayolunda yaşanan trafik kazalarına değinerek, " Çevre yolu şehrin içinde kalabilir bunda bir mahsur yoktur fakat önemli olan o yolun şehrin diğer akışlarına engel olmamasıdır. Bunu köprü ve üst geçit gibi yapılarla ve yöntemlerle çözebilmek lazım" dedi.