Uyuşturucuya karşı bir araya geldiler

Çerkezköy Yozgatlılar Derneğinin girişimleri sonucu düzenlenen ''Uyuşturucuya Hayır Spora Evet'' futbol turnuvası öncesinde Çerkezköy ve Kapaklı'da bulunan 12 hemşeri derneği kahvaltıda bir araya gelerek,

GÜNDEM 8.08.2017 20:25:00 0
Uyuşturucuya karşı bir araya geldiler

"UYUŞTURUCUYA HAYIR SPORA EVET"

 

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Çerkezköy Samsunlular Dernek Başkanı Enver Bayram turnuvanın amacına dikkat çekerek, Çerkezköy’ün en önemli sorunlarından birisi maalesef ki uyuşturucu. Gelecek nesillerimizi daha iyi nasıl yaşatabiliriz onun derdinde olmalıyız. ''Uyuşturucuya hayır spora evet sloganı'' ile gençlerimize sporla örnek olacağız” dedi. Bayram, perşembe günü saat 17.30’da belediye önünden 29 Ekim Spor Kompleksi alanına kadar yapılacak olan yürüyüşe tüm Çerkezköylüleri davet etti.

 

YÜRÜYÜŞE DAVET ETTİ

 

Çerkezköy Yozgatlılar Dernek Başkanı Osman Karadavut ise yaptığı konuşmada Çerkezköy ile Kapaklı’daki  54 il ve ilçe derneklerini ziyaret edip, turnuvaya davet ettiklerini  dile getirerek, "Turnuvaya katılım gösteren ve aramızda olan 12 derneğimize teşekkür ediyorum. Perşembe günü gerçekleştireceğimiz yürüyüş ne kadar kalabalık olursa o kadar ses getiririz. Tüm Çerkezköylüleri yürüyüşe davet ediyorum" diye konuştu.

 

12 TAKIM YER ALIYOR

 

Turnuva hakkında bilgi veren  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nair, "12 takımın katıldığı turnuva altışar takımlar halinde 2 grupta oynanacak. Bir gün A diğer gün B grubu maçları oynanacak. İnşallah amacına uygun olarak, başlangıcı güzel olduğu gibi turnuvanın sonu da güzel, kazasız belasız tamamlanır" ifadelerinde bulundu.

 

GRUPLAR BELLİ OLDU

 

10-20 Ağustos tarihleri arasında oynanacak   futbol turnuvasında A Grubu’nda Çerkezköy Erzurumlular, Sivaslılar, Samsunlular, Kafkaslılar, Gümüşhaneliler ve Edirneliler dernekleri mücadele edecek. B Grubu’nda ise Kapaklı Samsun Havzalılar, Çerkezköy Yozgatlılar, Çerkezköy Vezirköprülüler, Karaağaç Elmalılar, Uzunhacılar ve Kızılpınar Erzurumlular dernekleri  yer alıyor.