Alperen Ocakları Uyuşturucuya 'Hayır' dedi!

Genç yaşta uyuşturucu batağına düşenlere dikkat çekmek ve önlem almak amacıyla Çerkezköy Alperen Ocakları tarafından önceki akşam belediye meydanında etkinlik düzenlendi.

GÜNDEM 7.08.2017 21:12:00 0
Alperen Ocakları Uyuşturucuya

Büyük Birlik Partisi (BBP) Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan,Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanı Ahmet Macit, Çorlu Alperen Ocakları Başkanı Yasin Şenyüz, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

 

PROTOKOL ÜYELERİNE SİTEM ETTİ

 

BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, düzenlenen programa davet etmelerine rağmen katılım sağlamaya İlçe Kaymakamı Atilla Selami Abban, Belediye Başkanı Vahap Akay ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan'a sitemde bulundu. Demircan, "Bu siyasi bir konu değil. Okul önlerinde 10 yaşındaki çocukların seviyesine inmiş bir konudan bahsediyoruz.  Geleceğimiz olan gençlerimizden çocuklarımızdan bahsediyoruz" dedi.

 

ACILI BABA İSYAN ETTİ

 

Uyuşturucu batağına düşen bir gencin babası ise katıldığı etkinlikte, emniyet güçlerine dert yakındı.  Çorlu Alperen Ocakları Başkanı Yasin Şenyüz etkinlikte ülke olarak terörden sonra uyuşturucu konusunda sorun yaşandığını ifade ederek, "Yalnız terörle mücadele edilirken bu uyuşturucu konusu sanki biraz göz ardı ediliyor. Uyuşturucuya verilen her kuruşun teröre destek mahiyetinde olduğunu biraz daha önemsememiz gerektiğinin herkes farkındadır" ifadelerini kullandı.