Tek yön polemiğine Ertem twitterdan dahil oldu

Kısa bir süre önce yürürlüğe giren tek yön uygulaması ile birlikte orta refüjlerde bulunan ağaçların kaldırılmasına ilişkin yaşanan polemiğe Çerkezköy Belediye eski Başkanı AK Partili A

SİYASET 30.07.2017 20:29:00 0
Tek yön polemiğine Ertem twitterdan dahil oldu

Öge'nin basın açıklamasının ardından Ali Ertem, ''400 ağaç katlediliyor ama kimseden ses çıkmıyor. Vicdanlarda bile çifte standart"  diye twet attı.

 

POLEMİĞE TWİTTERDAN DAHİL OLDU

 

2 dönem boyunca Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevinde bulunan AK Partili Ali Ertem, bir süredir ilçe gündemini meşgul eden orta refüjdeki ağaçların kaldırılması hakkında yaşanan polemiğe twitterdan dahil olarak sökülen ağaçlara tepki gösterdi.

 

İLÇEDE GÜNDEM KONUSU OLDU

 

Geçtiğimiz Cuma günü basın toplantısı düzenleyen AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öge, henüz tamamlanmayan uygulamanın başarısız olduğunu belirterek, sökülen ağaçların nereye dikilirse dikilsin kuruyacağını iddia etmişti. Öge ile Akay arasında yaşanan tek yön ve sökülen ağaçların tutup tutmayacağı yönündeki polemik tüm hızıyla ilçede gündem konusu olurken, son olarak eski Belediye Başkanı Ali Ertem de twitterdan konuya dahil oldu.

 

O GÜN TEPKİ GÖSTERENLER BUGÜN NE DİYECEK?

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge'nin basın açıklamasının ardından sosyal medyadan kendisini ifade eden Ertem, Belediye Başkanı olduğu 2005 yılında yaptıkları refüj düzenlemesi çerçevesinde 20 ağacı söktükleri için yüzlerce kişinin tepki gösterdiğini söyleyerek, o gün tepki gösterenlerin 400 ağaç söken CHP'li belediyeye ne tür tepki vereceğini merak ettiğini dile getirdi.