Fatih Caddesi ile Makasçı Sokak'ta sona gelindi

Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Örnek Sokak projesi çalışmalarının Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi ve Makasçı Sokak'ta devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, ?

GÜNDEM 30.07.2017 20:28:00 0
Fatih Caddesi ile Makasçı Sokak

ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ

 

Örnek Sokak projesi çalışmalarını yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Gazi Osman Paşa Mahallesi Butçular Sokak’taki çalışmalarda sona gelindi. Ekiplerimiz burada yağmursuyu hattı çektikten sonra içme suyu hattını yeniledi. Elektrik hatlarının da yer altına alınmasının ardından bisiklet yolumuz ve kaldırımlarımız yapıldı. Yolumuzun sıcak asfalt ile kaplanmasının ardından ise aydınlatma çalışması gerçekleştirildi. Bisiklet yolumuzun kauçuk ile kaplanmasının ardından Butçular Sokak’taki çalışmalarımız tamamlanmış olacak” diye konuştu.

 

ÇALIŞMALAR İNAN VE CANBAZLAR SOKAK’TA DEVAM EDECEK

 

Çalışmaların Fatih Caddesi ve Makasçı Sokak’ta devam ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Fatih Caddemizde kaldırım yapım ve aydınlatma çalışmalarımız devam ediyor. Ardından yolumuzu sıcak asfalt ile kaplayacağız. Çalışmalar neticesinde Fatih Caddemizde yolumuzun genişliği 12 metre, kaldırımlarımızın genişliği de 7 metre olacak. Makasçı Sokak’ta ise içme suyu hattı tamamen yenilendi. Ekiplerimiz şu anda yağmursuyu hattı ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca TREDAŞ da burada yeraltına yeni bir hat çekti. Daha sonra yolumuzu sıcak asfalt ile kaplayacağız ve sokağımızda aydınlatma çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” dedi. Vahap Akay, Örnek Sokak çalışmalarının daha sonra sırasıyla İnan Sokak ve Canbazlar Sokak’ta devam edeceğini ifade etti.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ