Projeler masaya yatırıldı

Kırklareli'nde 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında yapılacak çalışmalar, etkinlik ve projeler hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

GÜNDEM 28.07.2017 21:25:00 0
Projeler masaya yatırıldı

SORUNSUZ BİR YIL OLMASINI DİLEDİ

 

Kırklareli Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar Başkanlığında düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, şube müdürü  Harun Güven ve merkez okul müdürleri ile okul aile birliği başkanları katıldı. Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, geçen eğitim ve öğretim yılındaki gayretli çalışmalarından dolayı okul ve kurum müdürlerine teşekkür ederek, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı’nın daha da başarılı ve sorunsuz bir yıl olmasını diledi.

 

GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİ DİLE GETİRDİLER

 

Toplantıda, yeni eğitim öğretim yılında yapılacak çalışmalar, etkinlik ve projeler görüşüldü, bunlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Destekleme ve Yetiştirme Kursları, EBA kullanımı konularında açıklamalar yapıldı. Tercih Danışmanlığı çalışmalarının belirlenen okul ve kurumlarda başarıyla devam ettiği, lise ve üniversite tercihi aşamasında veli ve öğrencilere önemli bir destek sağlandığı ifade edildi. Yeni eğitim öğretim yılına hazırlık bağlamında okulların tesisat donanımlarının tamir ve bakım işleriyle temizlik konuları görüşüldü. Eğitim öğretim yılı başlayana kadar bu işlerin tamamlanacağı belirtildi. Toplantının sonunda okul ve kurum müdürlerinin çeşitli konulardaki görüş ve düşünceleri alındı.

 

Haber / Gökhan TEKER