Büyük kaza büyük şans   

Çerkezköy-Çorlu yolunda meydana gelen trafik kazasında yaklaşık 100 metre boyunca taklalar atarak ters şeride geçen araç içerisindeki ailenin kazayı yara bile almadan atlatmaları hem sevindirdi hem de şaşırtt

GÜNDEM 27.07.2017 20:44:00 0
Büyük kaza büyük şans   

Edinilen bilgiye göre kaza şu şekilde gerçekleşti; Çerkezköy’den Çorlu istikametine doğru seyir halinde bulunan Serhat Solak idaresindeki 34 FN 1625 plakalı araca arkasından gelen başka bir araç sollama yaptığı sırada sağ tarafından sert şekilde çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan araç taklalar atarak ters şeride geçmesinin ardından zorla durabildi. Bu esnada karşı şeritten gelebilecek olan araçların trafik ışıklarına takıldığı öğrenildi. Bu sayede büyük bir faciadan dönülmüş oldu.

 

BURUNLARI BİLE KANAMADI

 

Kaza sırasında araçta bulunan Serhat Solmaz, eşi ve çocuğunun kazadan yara bile almadan kurtulmaları görenleri şaşkına çevirirken bir o kadar da sevindirdi. Olay yerine gelen çevredeki vatandaşlar ve polis ekipleri Solmaz ailesinin kazadan yara bile almamalarına inanamadı.     

 

VURUP KAÇTI

 

Serhat Solmaz hakimiyetindeki araca yandan vurarak kazaya sebebiyet veren diğer sürücünün aracıyla hiç durmadan kaçtığı öğrenildi. Polis kaçan sürücüyü yakalamak için mobese kameralarını incelemeye aldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

HABER / HÜSNÜ SARIGÜL