Zanaatkar hanımlar Akay'ı ziyaret etti

Faaliyete girdiği günden bu güne mahalle sakinlerinin aile bütçesine katkı sunan ve ev hanımlarına zanaat kazanmalarının önünü açan Kızılpınar Mahalle Evi'nin kursiyerleri, kurslara verdiği dest

GÜNDEM 25.07.2017 21:21:00 0
Zanaatkar hanımlar Akay

EV HANIMLARINA UMUT IŞIĞI OLDU

 

2015 yılının Kasım ayında vatandaşların hizmetine sunulan Kızılpınar Mahalle Evi, rölyef sanatı, pilates, aerobik, step, nakış kursu, dekoratif çiçek ve takı tasarımı kursları Çerkezköy halkının hizmetine sunulmuştu. Mahallelinin oldukça ilgisini çeken Mahalle Evi’nde düzenlenen kurslara katılan ev hanımları bir yandan sosyalleşme fırsatı bulurken diğer yandan da ev ekonomisine katkı sağlıyor. Ürettikleri sanat eserlerini açık arttırma, müzayede ve sergilerde satışa sunan ev hanımları böylelikle gelir ediyor.

 

BAŞKAN AKAY’A TALO HEDİYE ETTİLER

 

Birçok etkinlikte ürettikleri sanat eserlerini halkın beğenisine sunan kursiyerler, kendilerine bu imkanı tanıyan Çerkezköy Belediyesi Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. Kurslara verilen desteklerden dolayı Başkan Akay’a teşekkür eden Kızılpınar Mahalle Evi kursiyerleri, Akay'ın geçmiş doğum gününü de kutladılar. Kursiyerler ürettikleri bir tabloyu Başkan Akay’a hediye ederlerken, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Akay ise mahalle evlerine büyük önem verdiklerini belirterek, desteklerinin süreceğini ifade etti. 

 

Haber / Celal KARAKURT