Sokaklar kilit taşla kaplanıyor

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Süleymanpaşa'nın tüm mahallelerinde kilit taş kaplama, bordür ve yol tamir çalışmaları devam ederken, üst ya

GÜNDEM 20.07.2017 20:49:00 0
Sokaklar kilit taşla kaplanıyor

KAPLAMA ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

 

Alt yapı çalışmaları sona eren ve Süleymanpaşa Belediyesine devredilen sokaklarda, üst yapı çalışmaları başladı. Çınarlı Mahallesi’nde Itır, Fidan, Fındıkçı, Ardıç ve Kanarya Sokak’ta kilit taş döşeme çalışmalarının kısa sürede sonuçlandırıldığı bildirilirken, belediyeye devredilen ama üst yapı çalışmaları başlatılmayan sokak bulunmadığı ifade edildi. Çınarlı Mahallesi ile birlikte Ortacami Mahallesi’nde de Alev Sezer, Alaattin Üçel, Yurdagül ve Hâkim Kemalettin Sokak kilit taşla kaplandı.

 

Öte yandan, Hürriyet Mahallesi Necati Sezer, Anıkıyı, Yörük ve Tören Sokak’ta da kilit taş kaplama çalışmalarının son aşamaya geldiği öğrenildi.

 

İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

 

Belde belediyesinden mahalle statüsüne dönüşen Kumbağ ve Banarlı Mahallelerinde, köyden dönüşen Bıyıkali ve Demirli Mahallelerinde de kilit taş kaplama faaliyetleri devam ettiği ifade edildi. Diğer yandan Kumbağ Mahallesi’nde bulunan Çamlık Mesire Alanı’nda da taş kaplama ve iyileştirme çalışmaları tamamlanarak hizmete sunuldu.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ