Açılışı tarihi günde yapıldı

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde önemli günün anısına Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilciliği önceki gün düzenlenen etkinlik ile hizmete açıldı.

GÜNDEM 16.07.2017 16:28:00 0
Açılışı tarihi günde yapıldı

Kapaklı'da ikamet eden gazilerin bir arada bulunması ve sorunlarının çözümü noktasında gereksinim duyulan derneğin girişinde engelli rampasının bulunmaması sebebiyle bazı gaziler tekerlekli sandalyeyle içeriye giremedi. Eksikliklerin sorumluluğunu Kaymakam Yüzer üstlendi.

 

HAYIRLI OLSUN

 

Kapaklı temsilciliğinin açılış törenine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ve STK temsilcileri törene katıldı. Düzenlenen açılış konuşmasında konuşan Kapaklı Belediyesi Başkanı İrfan Mandalı, "15 Temmuz'da, bu anlamlı günde açılışını gerçekleştirdiğimiz gazilerimizin bürosuna bugünün anlamını yansıtmak ve yaşatmak bizlere mahsus olduğunu görüyorum. Türkiye Cumhuriyeti mozaiğini anlatırken, komşularımızdan kendimize esinlenebileceğimiz birlik beraberlik mesajlarını çok iyi algılamamız gerekiyor. Mesela Suriye... Kim kiminle savaştı, kimin için nelerle karşı karşıya kalındı görüyoruz. Dış mihraklar, ve piyon olarak içeride rol almaya çalışanlar var ise bunları içimizden def etmemiz gerekiyor.  Bu vesileyle gazilerimize böyle bir büronun açılması gerekiyordu. Hayırlı olsun" dedi.

 

O BAKIŞLARIN SORUMLULUĞUNU KAYMAKAM YÜZER ÜSTLENDİ

 

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer yaptığı açıklamada, temsilcilikte bir eksiklik varsa bunun sorumlusu benim. Burayı anlamlı bir günde açalım dedim. Sağ olsun başkanımız da bizi kırmadı. Bu güne açılış yetiştirildi. Bizler bu vatanda rahat rahat yaşayabiliyorsak, bunda sizin emeklerinizin çok büyük bir katkısı var. Sizlerin bu fedakarlığı karşısında biz gereğini yerine getiremiyoruz. Kapaklı yeni bir ilçe ve açmamız gereken birçok kurum bulunuyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.  Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konuklar, gaziler ve gazilerin yakınları dernek binasında sinevizyon gösterimini izledi. Açılışın 15 Temmuz'a yetiştirilmesini isteyen Kaymakam Yüzer, dernek girişindeki engelli rampasını hesaba katmamış olacak ki bazı gaziler dışarıda mahsun bakışlar ile arkadaşlarının dernek binasını geziyor olmasını izledi.

 

Haber / Celal KARAKURT