Kavşaklarda düzenlemeye gidiliyor

Çerkezköy'ün Altıyol Kavşağı ve Emlak Konutları Kavşağı'nda yapılacak düzenleme çalışmaları ile ilgili Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından d?

GÜNDEM 14.07.2017 20:34:00 0
Kavşaklarda düzenlemeye gidiliyor

DÜZENLEME ÇALIŞMALARIYLA İLGİLİ TOPLANTI YAPILDI

 

Altıyol Kavşağı ve Cengiz Topel Caddesi Emlak Konutları Kavşağı’nda gerçekleştirilecek düzenleme çalışmaları ile ilgili Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş başkanlığında dün toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil, Türksat A.Ş. temsilcisi Fatih Aydın, Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdür Vekili Tevfik Demirbilek, TESKİ temsilcisi Burak Gürses, TREDAŞ temsilcisi Furkan Karaca, Vodafone temsilcisi Ahmet Arslan, GAZDAŞ temsilcisi Samet Çavuşoğlu, İlçe Emniyet Müdürlüğü temsilcisi Süreyya Sayın, Türk Telekom temsilcisi ve 20’ye yakın mühendis katıldı. 

 

TRAFİK YOĞUNLUĞUNUN AZALTILMASI HEDEFLENİYOR

 

Toplantının ilk gündem maddesinde Altıyol Kavşağı ve bağlantı yollarında yapılması planlanan düzenleme çalışmaları görüşüldü. Altıyol Kavşağı’nın genişletilmesi ve buna paralel olarak bağlantı yollarında düzenleme yapılması gerektiği belirtilen toplantıda; altyapı kurumlarının da bu bölgedeki çalışmalarını eş zamanlı olarak tamamlamaları konusunda karara varıldı. 17 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olan çalışmalarla Altıyol Kavşağı’ndaki trafik yoğunluğunun daha da azaltılmasının hedeflendiği ifade edildi.

 

EŞ ZAMANLI OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLECEK

 

Cengiz Topel Caddesi Emlak Konutları Kavşağı ile ilgili yapılması planlanan çalışmalar masaya yatırıldı. Yapılan görüşmeler neticesinde Turgut Özal Bulvarı’nın, yapımı devam eden yeni ilkokula kadar olan kısmının Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından; Çağlayan Sokak ile Turgut Özal Caddesi arasında kalan bağlantı yolunun da Belediyemiz tarafından yapılmasının uygun olacağı değerlendirildi. Türk Telekom, TREDAŞ, GAZDAŞ ve TESKİ gibi kurumlar da bu bölgelerde kendileri ile ilgili altyapı çalışmalarını eş zamanlı olarak gerçekleştirecek. Her iki kavşak ile ilgili çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulması amaçlanıyor.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ