Coşkuner Süloğluluları coşturdu

656. Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri Festivali kapsamında Edirne Belediyesi tarafından ilçelerde yapılan konserlerden biri de Süloğlu'nda Hüner Coşkuner Konseri oldu. Süloğlu Meydanında Binceler

GÜNDEM 13.07.2017 21:37:00 0
Coşkuner Süloğluluları coşturdu

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen konserler kapsamında ünlü sanatçı Hüner Coşkuner, Süloğlu’nda sahne aldı. Gecede Süloğlu’nun yetiştirdiği Klarnet Üstadı Rahim Yatsıtepe ve ekibi sahne ile Havsa Belediyesi Halk Oyunları ekibi de Hüner Coşkuner Konseri Öncesi sahne aldı. Konsere Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Süloğlu Kaymakamı Yusuf Cankatar, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Lalapaşa Belediye Başkanı Bülent Şahinşah, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, Edirne Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Tuncay Aytin, CHP Süloğlu İlçe Başkanı Önder Cin ve Yönetimi, Muhtarlar, Meclis üyeleri, katıldı.

 

GÖREVE GELDİĞİMİZDE ÖNCE İNSAN DEDİK

 

Konser öncesinde konuşan yapan Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, “Biz göreve geldiğimiz de önce insan dedik. Bir yerde yaşayan insanlar mutlu olursa herşey olur. Amacımız vatandaşlarımıza iyi bir hizmet etmek. Tabi tek başımıza hizmet etmemiz mümkün değil. Her zaman bizleri yalnız bırakmayan ve 656. Kırkpınar Yağlı güreşleri kapsamında ilçemizde etkinlikler düzenleyen sayın Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan’a da teşekkürü bir borç bilirim. Çünkü kardeş ve sosyal belediyeciliği kendisinden öğrendik. Her zaman belediyemizin ve vatandaşlarımızın yanındadır’’ ifadelerine yer verdi.

 

DOYASIYA EĞLENDİLER

 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise yaptığı konuşmada, “Kırkpınar etkinliklerimiz kapsamında ilçelerimizde konserlerimiz oluyor. Süloğlu ilçemizi ve hemşehrilerimizi seviyoruz. Bu Yüzden de bu gece Hüner Coşkuner’i Süloğlu ilçemize getirelim dedik.  Biz il belediyesi olarak mümkün mertebe tüm ilçelerimize ve köylerimize katkı sağlamak istiyoruz. Bu Gece bu kalabalığı da göründe mutlu olduk. Devamı gelecek ‘’ diye konuştu. Süloğlu Meydanında Bincelerce Vatandaş Hüner Coşkuner Konseri’nin başlamasıyla gece boyu doyasıya eğlendi.

 

Haber / Celal KARAKURT