Sempatik hareketleriyle dikkat çekecek

Çerkezköy'e gelen cansız manken olarak tanınan televizyon sunucusu Vahe Kılıçarslan, giydiği Zabıta kıyafetleriyle çektirdiği fotoğrafların maketleri kavşaklardaki yerini aldı. Maketler ilk günden

GÜNDEM 12.07.2017 21:14:00 0
Sempatik hareketleriyle dikkat çekecek

KILIÇARSLAN’IN YÜZÜNDEN FAYDALANDILAR

 

19 Haziran tarihinde tek yön uygulamasına geçilmesinin ardından vatandaşların daha çabuk adapte olabilmesi için harekete geçen Çerkezköy Belediyesi, değişikliğin yapıldığı cadde ve muhtelif sokaklarda bilgilendirici pankartlar asarken, uygulamanın vatandaşa daha iyi aktarılması için ünlü televizyon sunucusu Vahe Kılıçarslan'ın yüzünden faydalandı.

 

TEMSİLİ OLARAK YÖNLENDİRMEDE BULUNDU

 

Tek yön uygulaması ile çift taraflı olarak Atatürk Caddesi iniş, Öztrak Caddesi çıkış, Uğur Mumcu Caddesi ise ters istikamete çevrilerek trafik akışının rahatlatılması amaçlandı. Ayrıca tek yön uygulamasının ilçe halkına daha iyi aktarılabilmesi için Çerkezköy Belediyesi, ünlü televizyon sunucusu Vahe Kılıçarslan ile anlaşırken, ünlü sunucu trafik zabıta üniforması giyerek yönlendirmelerde bulunmak amacıyla önce stüdyoda bir dizi çekimlere katıldı daha sonra ise temsili olarak Atatürk Caddesi'ndeki kavşaklarda sürücü ve yayalara yönlendirmede bulunmuştu.

 

VATANDAŞLAR TARAFINDAN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

 

Çerkezköy'de tek yön uygulamasının devreye girdiği caddelerde Kılıçarslan’ın orijinal boyutlardaki yönlendirici maketleri Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri nezaretinde dün itibariyle belirlenen noktalara monte edildi. Yaya ve sürücüleri yönlendirecek olan maketler vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

 

Haber / Gökhan TEKER