Gülhan Müdire'yi unutmadılar

Nüfus sayımları, anketler ve istatistikler, insanların ihtiyaçlarını karşılama ve hayatlarını daha iyi hale getirmeye yönelik politika ve planların oluşturulmasında yaşamsal veriler sağlar.

GÜNDEM 11.07.2017 22:13:00 0
Gülhan Müdire

Bu bağlamda nüfus ve verilerin önemini kavrama açısından 11 Temmuz Dünya Nüfus Günü olarak tayin edildi. Çerkezköy Belediyesi Başkanı Vahap Akay çiçek gönderirken, İrmet Hastanesi Kurumsal İletişim Koordinatörü Emre Alkan dün İlçe Nüfus Müdiresi Gülhan Yavuz'u ziyaret ederek Dünya Nüfus Günü'nü kutladı.

 

NÜFUSUN ÖNEMİ HATIRLATILMAK İSTENİYOR

 

1987'den bu yana 11 Temmuz'da kutlanan Dünya Nüfus Günü ile bir ülkedeki nüfusun sosyal, demografik ve ekonomik niteliklerine ilişkin bilgi derlemesini sağlayan nüfus kayıtlarından elde edilen istatistikler, toplumun ihtiyaçlarını karşılama ve hayatlarını daha iyi hale getirmeye yönelik politika ve planların oluşturulmasındaki önemi vurgulamaktadır.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Dünya Nüfus Günü dolayısıyla İlçe Nüfus Müdiresi Gülhan Yavuz'u ziyaret eden İrmet Hastanesi Kurumsal İletişim Koordinatörü Emre Alkan ve çalışma arkadaşları Dünya Nüfus Günü'nü kutlarken, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, çiçek gönderdi. Bizzat gelen İrmet Hastanesi yetkilileri ve çiçek gönderen Başkan Akay'a teşekkür eden Gülhan Yavuz mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

Haber / Gülay Yiğit SEZEN