Motosikletiyle yayaya çarpıp kaçmak istedi

Malkara'da ehliyeti olmadığı için polisten kaçan 15 yaşındaki motosiklet sürücüsü Umut Z., yolun karşısına geçen 4 kişilik bir arkadaş grubunun arasına girip, 15 yaşındaki Buse K.'ya çarptı

GÜNDEM 9.07.2017 18:50:00 0
Motosikletiyle yayaya çarpıp kaçmak istedi

ÇEVRE ESNAFI TARAFINDAN YAKALANDI

 

Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Şehitlik Caddesi'ne denetim noktası oluşturdu. Bu sırada caddeden motosikletle geçen Umut Z., iddiaya göre ehliyetsiz olduğu için telaşlanarak kaçmaya çalıştı. Cadde üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan 4 kişilik bir arkadaş grubunun arasına giren motosiklet sürücüsü Umut Z., yaya olarak yürüyen Buse K.'ya çarptı. Kaza sonrası genç kız yaralanırken, motosikletini kaldıran Umut Z. kaçmaya çalıştığı sırada çevredeki esnaf tarafından yakalandı.

 

EHLİYETSİZ OLDUĞU İÇİN KAÇMIŞ

 

İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Buse K., tedavi altına alındı. Genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, motosiklet sürücüsü Umut Z., ise ifadesi için Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Umut Z.'nin, ilk ifadesinde polisi karşısında görünce ehliyetsiz olduğu için telaşlandığını söylediği ifade edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Haber / Gülay Yiğit SEZEN