Geniş kapsamlı narkotik uygulaması yapıldı

Uyuşturucuyla mücadele kapsamında Edirne ve Tekirdağ'da Özel Harekat polislerinin de katıldığı narkotik uygulaması yapıldı. Edirne de yapılan uygulamalarda herhangi bir suç unsuruna rastlanmazken, TekirdaÄ

GÜNDEM 6.07.2017 21:09:00 0
Geniş kapsamlı narkotik uygulaması yapıldı

SUÇ UNSURUNA RASTLANMADI

 

Edirne'de Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri, Barutluk, Şükrüpaşa, Nişancıpaşa ve Çavuşbey Mahalleleri'nde uygulama noktası kurdu. Gelen araçlar durdurularak tek tek aranırken, sürücüler ise Genel Bilgi Taraması'ndan (GBT) geçirildi. Sabit noktalardaki uygulamaların ardından yaya olarak mahalleyi dolaşan polis ekipleri, kahvehaneler ve işyerinde de kişilerin üzerlerinde arama yaptı. 8 ekip ve 68 personelin katıldığı uygulamada herhangi bir suç unsursuna rastlanmadı.

 

ÖZEL HAREKAT EKİPLERİ DE DESTEK VERDİ

 

Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Güvenlik, Terörle Mücadele ve Özel Harekat Şubesi ekipleri de uygulamaya destek verdi. Tekirdağ'daki uygulama ise özellikle Romanların yaşadığı Aydoğdu, Çınarlı ve Yavuz mahallelerindeki ayrı noktalarda yapıldı. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele, Narko timler, Kom ve Asayiş ekiplerinin de destek verdiği uygulamada, araçlar durdurularak arama yapıldı.

 

UYUŞTURUCU MADDE VE TÜFEK ELE GEÇİRİLDİ

 

40 polisin katıldığı aramalarda sokaklarda şüpheli gördüğü vatandaşların üstleri aranarak Genel Bilgi Taraması'ndan (GBT) geçirildi. Uygulamada bazı adreslerde uyuşturucu madde, ruhsatsız tüfek ele geçirilirken, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde de umuma açık alanlarda uygulamayı sürdürdü.

 

Haber / Celal KARAKURT