Çerkezköy Meclisi'ne 2 ay ara verildi

Çerkezköy Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı 2. oturumu dün Çerkezköy Kent Konseyi'nde tamamlandı. Çerkezköy Kent Konseyi'nde gerçekleştirdiği Temmuz ayı Meclisi 2. oturumunda, alınan ka

GÜNDEM 6.07.2017 21:05:00 0
Çerkezköy Meclisi

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Salı günü gerçekleştirdiği Temmuz ayı Meclis toplantısının 1. Oturumunda, komisyonlara havale edilen gündem maddelerini görüşerek karara bağlamak için Vahap Akay başkanlığında toplandı. Kent Konseyi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, ilgili komisyonlara devredilerek, karara bağlanamayan gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edilerek karara bağlandı.

 

KARARA BAĞLANDI

 

Açılış ve yoklama ile başlayan Temmuz ayı Meclis toplantısının ikinci oturumunda İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen Çerkezköy sınırları içerisinde muhtelif parsellerdeki Belediye Hisselerinin satışının müzakeresi, Plan ve Proje Müdürlüğü’nün 22 Haziran 2017 gün ve 178 sayılı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün Çerkezköy İstasyon Mahallesi 1577 ada 3 parselin plan değişikliğine ilişkin kurum raporu hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi ve Turgut Mesutol’un 31 Mayıs 2017 gün ve bila sayılı İstasyon Mahallesi 1590 Ada 3 parsel 1591 Ada 3 ve 6 parsele ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği hakkındaki dilekçesinin müzakeresi oy birliğiyle kabul edildi.

 

MECLİS EYLÜL’DE TOPLANACAK

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay bir sonraki meclis toplantısının 6 Eylül 2017 tarihinde yenilenen Belediye Meclis Salonu’nda yapılacağını ifade etti.