AK Parti TPS'de birinci Çerkezköy oldu.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Performans sisteminde (TPS) Haziran ayında yapılan teşkilat çalışmaları sonucunda AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nın Tekirdağ ilçe sıralamasında birinci old

SİYASET 5.07.2017 19:26:00 0
AK Parti TPS

970 İLÇE ARASINDA 17’NCİ OLDUK

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı TPS sisteminde Tekirdağ İlçeler arası birinci, Türkiye geneli 970 ilçe arasında da 17’nci sırada yer almayı başardı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Teşkilat çalışmaları kapsamında Tekirdağ İlçeler arası 1. Türkiye geneli 970 İlçe arasında 17. Sırada yer almamız teşkilatımızın başarısıdır. Göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar teşkilat çalışmalarımız ile her ay Teşkilat Performans Sistemi sıralamasında birçok başarıya imza attık. İlk 3’te olmayı gerek birinciliklerimiz ile gerekse ikinci ve üçüncülüklerimiz ile başardık” dedi.

 

BİRİNCİ OLMANIN GURURUNU YAŞADIK

 

Haziran ayında yaptıkları üye çalışmaları, birim başkanlığı toplantıları, mahalle yönetimleri toplantıları, ev ziyaretleri, danışma meclisi toplantıları, üye ziyaretleri çalışmaları ile Haziran ayında birinci sırada yer aldıklarını ifade eden Öğe, “Bu başarı  ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve mahalle yönetimlerimizle birlikte hepimizin başarısıdır. Haziran ayında aynı anda iki başarıya imza attık. Hem AK Parti İl Teşkilatı olarak, hem de İlçe Teşkilatı olarak aylık performans başarı sıralamasında 1.sıra da olma ve Türkiye geneli İl sıralamasında da 1. Olmanın gururunu yaşadık” diye konuştu.

 

VAR GÜCÜMÜZ İLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Abdullah Öğe açıklamalarının sonunda ise, “Ak Parti kurulduğu günden bugüne Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde yapılan 5 genel seçim, 3 yerel seçim, 2 referandum ve 1 cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere yapılan 11 seçimde Aziz Milletimizin büyük teveccühüne mazhar olmuş, Aziz Milletimizin kendine duyduğu güveni istismar etmemiş ve kendisine emanet edilen Türkiye Cumhuriyetini gelişmiş demokrasi ve tam bağımsızlık yolunda her türlü engelleme girişimlerine rağmen geride bıraktığımız 15 yılda sessiz devrimler yapan, büyük projelere imza atan, sağlıktan eğitime ekonomiden ulaşıma insanımıza doğrudan dokunan sosyal devlet anlayışını en ücrada yaşayan vatandaşımıza kadar götüren bir anlayış ile çalışmıştır. Bizde bu anlayış ve bilinç ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliğini yaptığı bu kutlu yolda,kutlu davada yılmadan, yorulmadan var gücümüz ile çalışmaya hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Gökhan TEKER