Hilal Seven'i Sanatında Aksilikler Beklemiş

Süleymanpaşa Belediyesi, Hilal Seven'in ImprovedColumnsKarma Resim Sergisi'ne ev sahipliği yapıyor. Sergi 23 Haziran'a kadar açık olacak. Seven, "Hayatımda yolunda gitmeyen şeyler beni besledi. Kimi za

GÜNDEM 20.06.2017 19:02:00 0
Hilal Seven

Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Belediye Binası, Hilal Seven tarafından açılan ImprovedColumnsKarma Resim Sergisi’ne ev sahipliği yaptı.''ImprovedColumns'' adı altında toplanan 28 retrospektif eserden oluşan sergide konuklar müzik dinletisi ile karşılanırken Hilal Seven, 2014 yılından beri Karga Mecmua, -40 Dergisi, Art Fanzin, SubcultFanzin, RobonimaRecords ile gerçekleştirdiği eserleri sanatseverlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşadı.

 

MÜZİK, FELSEFE VE ÇOK ŞEYDEN ETKİLENDİM

 

Süleymanpaşa Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleşen sergi hakkında açıklamalarda bulunan Seven; “Sergi açma fikri 'Improved Column22üzerinden ilerledi. Bu sergimde farklı iç dünyaları yansıtmaya çalıştım. Başta müzik ve felsefe olmak üzere farklı şeylerden esinlendim. Hayatımda yolunda gitmeyen şeyler beni besledi. Kimi zaman içe kapanıp yazıp çizdim. Kimi zamansa şarkı sözleri ve grup isimleri beni etkiledi” dedi.

 

ALTERNATİF SAHNEDE KONSER

 

Aynı zamanda Leidenscahft grubunda gitar ve vokal performansı ile de kariyerini devam ettiren Hilal Seven; “Çizmeye devam ediyorum. Beste yapmaya devam ediyorum.Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde Leidenschaft grubu olarak temmuz ayı sonunda yine bir konser vermeyi düşünüyoruz” diye konuştu.

 

23 HAZİRAN’A KADAR

 

Öte yandan sanatseverler tarafından ilgi gören sergi Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Belediye Binası’nda bir hafta boyunca ziyarete açık olacak. Sergi 23 Haziran’da sona erecek.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ