Cinayeti Borcunu Ödeyemeyince İşlemiş

Çorlu İlçesi'nde yaklaşık 6 ay önce bıçaklanarak öldürülen 30 yaşındaki Ümit Güler'in katil zanlıların Mehmet B. ve Hüseyin A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olay, geçen Ara

GÜNDEM 19.06.2017 19:21:00 0
Cinayeti Borcunu Ödeyemeyince İşlemiş

ALTI AY SÜRDÜ

 

Olaydan sonra polis ekipleri bıçakla işlenen cinayetin çözülmesi için harekete geçerek, bölgede bulunan güvenlik kameralarına ait 300 saatlik görüntüleri saniye saniye inceledi. Yaklaşık altı ay süren incelemede cinayet zanlılarının Mehmet B. ile Hüseyin A., olduğu belirlendi. Polis, düzenlediği operasyonlarda Hüseyin A.'yı İstanbul'da, Mehmet B.'yi ise Tekirdağ'ın Ergene İlçesi'nde yakaladı.

 

MALZEME SATIN ALMIŞ
 

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan zanlılardan Hüseyin A., Ümit Güler'e dükkanından aldığı malzemelerden dolayı borcu bulunduğunu ve cinayeti de borcu için işlediğini söylediği öğrenildi. Mehmet B. ise emniyette susma hakkını kullandı. Emniyette soruşturmaları tamamlanan zanlılar, olası bir saldırıya karşı çelik yelekler giydirilerek adliyeye sevk edildi. Mehmet B. ve Hüseyin A., çıkarıldıkları mahkemece 'kasten öldürmek' suçundan tutuklanarak, cezaevine konuldu.

 

Haber / Celal KARAKURT