Büyükşehir'de TSE Belgeli İSG

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde üç ayrı yönetim sisteminin kapanış toplantıları yapıldı. TSE belgesi İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri için de alındı.

GÜNDEM 16.06.2017 18:15:00 0
Büyükşehir

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, TS EN ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi ve TS 18001:2014 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri kapsamında Entegre Yönetim Sistemleri Denetim kapanış toplantısı gerçekleşti.Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları, daire başkanları, büyükşehir belediyesi personeli ve TSE denetim personeli katıldı.

 

ÇOK GÜZEL BİR SİNERJİ

 

Kapanış toplantısında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirdikleri denetimlerin sonucu ile ilgili görüş bildiren,  TSE Baş Tetkikçileri Celal Aşkaroğlu, A. Tekin Özgen ve  Mehmet Hüsrev denetimlerin genel olarak olumlu olduğunu belirterek "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak çok değerli bir ekip oluşturulmuş. Burada çok güzel bir sinerji gördüm umarım bu artarak devam eder" şeklinde konuştular.

 

GURUR DUYDUK

 

Toplantıda TSE Personelinin görüş bildirmesinden sonra bir konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “TSE personelini büyük bir mutlulukla belediyemizde misafir ettik, kendileri tarafından denetlenmekten de gurur duyduk. Bundan sonra TSE, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin kardeş kurumudur.

 

ÜÇÜNCÜ MUTLULUĞUM

 

Kalite konusunda üç defa aynı mutluluğu yaşadım. İlk mutluluğu yaşadığımda Tekirdağ İçki Fabrikası’nın müdürüydüm. İkinci mutluluğu özelleştikten sonra kalite belgesi alırken yaşamıştık. Bugün, üç yılını doldurmuş Tekirdağ BŞB olarak geldiğimiz noktada üç ayrı kalite belgesi almanın mutluluğunu yaşayacağımıza inanıyorum. Önemli olan belgeyi almak değil, o belgeyi yaşatmak. Kalite belgeleri, belediye olarak bizim çalışma hayatımızı kolaylaştıracak. Tekirdağ BŞB, gelecek dönemde Türkiye'nin parlayan yıldızı olacaktır. Biz burada bunun tohumlarını atıyoruz. Kalite Belgeleri ile ilgili çalışmalarda katkısı olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

 

Haber / Celal KARAKURT